Fotózás oktatás rád hangolva!

Egyéni fotózás oktatás,
Személyre szabottan,
Gyakorlatiasan,
Érthetően

Fotós oktatás teljesen egyénire és kizárólag a Te felszerelésedre hangolt tantervvel, időbeosztással, abszolút gyakorlatias megközelítéssel!
Több mint 12 év tapasztalatát adjuk át és mindent hozzád igazítunk! Tudjuk mi kell a fejlődéshez, miként lehet hatékony és nagyon vidám is a fotózás tanulás.
Miként építjük fel az egyéni fotózás oktatásodat?

01
Ingyenes konzultáció

Tudásszint és felszerelés felmérése, célok meghatározása

02
Tanterv készítés

Részletes tanmenet kialakítása és ütemezése

03
Gyakorlatias oktatás

Egyéni alkalmak sok gyakorlattal, fejlődési lehetőséggel

04
Fotózás elsajátítása

Rutin megszerzése, saját látásmód kialakulása

Tanulj az egyik legnagyobb, legkreatívabb stúdióban fotózást!

Stúdiónk, a FullCreative fotóstúdió az egyik legnagyobb és legkreatívabb az országban, ahol a fotós oktatás során mindennel megismerkedhetsz és mindent megtanulhatsz!

A fotózás oktatás során teljes stúdiónk rendelkezésedre áll, ahol megmutatjuk az összes fénytechnikai megoldást. Fotózunk műfénnyel, vakuval, természetes fénnyel és ezek keverésével is, így minden lehetséges helyzetben magabiztos tudással rendelkezel majd!

Mit tartalmaz egyéni fotós oktatás képzésünk?

Professzionális stúdió

Budapest XI. kerületében található stúdiónkban az elméleti anyagokon túl rengeteg gyakorlatot is szerezhetsz, megismertetünk és megtanítunk rengeteg technikára.

Gyakorlatias oktatás

A fotózás elmélete fontos, de az igazi tudás a gyakorlás során fog biztos alapokra kerülni és mi az oktatást teljesen erre is építjük fel, hogy élvezd és fejlődj is egyszerre.

Saját felszerelésedhez igazodunk

Mindig csak azt és csak úgy tanítjuk, ahogyan azt Te magad is meg tudod valsóítani a meglévő eszközeiddel, így biztosan tudsz fejlődni és eldönteni, hogy merre szeretnél tovább haladni.

Egyedi tanmenet

Minidg csak azon témákkal foglalkozunk, melyeket Te magad szeretnél fotózni, így egyből azon a területen fejlődhetsz, ami a legközelebb áll hozzád és olyan tempóban haladunk, ahogy Neked kényelmes.

Egyéni oktatás

Egyéni oktatásaink során csak Rólad és a Te pillanatnyi tudásodról fog szólni minden, csak rád figyelünk és azzal, hogy számodra mi az ami kevésbé jól megy.

Online képértékelés és tanácsadás

Az oktatás ideje alatt bármikor küldhetsz számunkra fotóanyagot, melyet értékelünk, megvizsgáljuk miként lehetne javítani vagy milyen tanácsunk lenne a jövőben.

Szenvedélyünk a fotózás!
Hobbink és egyben szakmánk is.

Fotózás oktatás

Milyen témákban oktatunk?

Természet fotózás

A természet nagyon sok fotó témával és szépséggel lát el Minket, de sokszor nem is olyan könnyű mindezt fényképeken megörökíteni és látványossá tenni. A siker számos dolgon múlhat, melyeket érdemes megtanulni és begyakorolni, hogy végül csodás alkotások születhessenek.

Városi fotózás

Az ember alkotta épületek, térformák, életterek nagyon változatosak és ha mindezt még a pezsgő élettel is kiegészítjük gyorsan a bőség zavarában találhatjuk magunkat, melyből elcsípni a legjobb és leglátványosabb pillanatokat nem minidg könnyű, viszont a megfelelő beállításokat, képalkotási technikákat választva teljesen egyedi, önkifejező képek születhetnek.

Ember ábrázolás

Az emberek fotózása merőben eltér bármely más témájú fotóktól és teljesen más alapelveket érdemes szem előtt tartani, így érhetjük el, hogy képeink ne csak nekünk, de a lefotózottaknak is tetszenek és ezáltal nagyon sok pozitív érzést és örömet szerezzünk, mely csakis az emberek fotózásánál tapasztalható meg igazán.

Stúdió fotózás

A stúdiókban minden a tökéletességről szól és a legapróbb részletek irányításáról kezdve a fényekkel, díszletekkel, beállításokkal. Mindent uralhatunk és csak a kreativításunkon és elképzeléseinken múlik, hogy milyen fotók születnek. Ez egy igen izgalmas külön kis világ, amit érdemes kipróbálni. :)

Travel fotózás

Az utazások alatt nagyon sok megörökítendővel találkozunk, viszont ilyenkor a legtöbb esetben nincs időnk kísérletezni menet közben vagy egy pillanatra megállva készülnek el a fényképek, de ha megtanuljuk, hogy miként tudunk gyorsan alkalmazkodni és megtalálni a legjobb beállításokat, akkor az utazás fotói is szépek és maradandóak lesznek.

Kutya fotózás

Nagyon szeretjük a kutyákat, de amennyire aranyosak és különleges helyet foglalnak el a Gazdák szívében, annyira nehéz őket fotózni is. :) De persze nem lehetetlen és ha sikerrel járunk, akkor magával ragadó fényképek készülnek. Ennek trükkjeit mutatjuk meg és segítünk elérni, hogy Te magad is készíthess szuper fotókat.

Oktatási csomagjainkon kívül van lehetőség teljesen egyedi díj kialakítására az igényektől függően.Mi mindent tanulhatsz az oktatások alatt?

A szuper fotók elkészítésében sok apró tényező és részlet is szerepet játszik, melyeket érdemes megtanulni.
Íme néhány példa:

Fotózási alapok

Az alapok elsajátításával szabad kezet kaphatsz az alkotásban, saját stílusod kifejezésében, hiszen mindent Te fogsz irányítani az alkotások közben és bármit megvalósíthatsz.

Komponálás, fotóesztétika

Egy fénykép sok apró dologtól lesz különleges és szép. A komponálási ismeretekkel és képalkotási technikák elsajátításával garantáltan sokkal szebb fotókat lehet alkotni, bármilyen témáról is legyen szó.

Világítástechnika

A fény mindig az, ami alapvetően meghatározza a fotózást. Megfelelően világítva nagyszerűvé tehetőek a rossz körülmények között készült képek vagy akár különböző hatásokat is kelthetünk az irányított fényekkel.

Digitális utómunka

Az utómunka rengeteg lehetőséget biztosít arra, hogy feljavítsuk és látványosabbá tegyük fotóinkat. Sajátos hangulatúra, egyedi stílusúra készíthetjük el fényképeinket.

Barbara és Barnabás

Hello! Mi vagyunk az Artbalance fotósai, a FullCreative Stúdió tulajdonosai és vezetői. Munkánk egyben hobbink és szenvedélyünk is.

Több mint 10 éve alkotunk együtt és a fotózás számos területén nagy tapasztalattal rendelkezünk. Rengeteg esküvőn fotóztunk már, fotóstúdióban is már a kezdetek óta alkotunk, jelenleg is csak a fotózás teszi ki életünket. Az oktatást is szeretjük és egyfajta küldetésünk is lett a sok szakmai tapasztalatunk átadása.

Értékrendünk

Örök kritikusok és maximalisták vagyunk magunkkal szemben, így mindig azon vagyunk, hogy a legjobbat nyújtsuk.
Amire tölünk számíthatsz:

 • Maximalizmus
 • Elhivatottság
 • Pontosság
 • Céltudatosság

Miért tanulj tőlünk?

Tapasztaltak vagyunk és egyedülálló oktatói módszerünk van, mellyel a legjobb eredményt érheted el.
Egyedi módszerünk pár alapeleme:

 • Saját tudásszinthez alakított tanmenet
 • Az adott felszereléshez igazított gyakorlati megoldások
 • Egyedire hangolt tempó és időbeosztás

Amiben jártasak vagyunk

 • Esküvő fotózás

 • Portré és család fotózás

 • Városi és természet fotózás

 • Kutya fotózás

 • Termék és étel fotózás

Néhány kedvenc képünk fotózásainkból


Egyéni fotózás oktatás árak

Ingyenes konzultáció
(Kezdő, Haladó)

30 perc kötetlen beszélgetés
Meglévő felszerelés átnézése
Célok meghatározása, átbeszélése
Tanterv javaslat

Egyéni oktatás
(Kezdő, Haladó)

55000 Ft-tól
3 órás foglalkozás
Egyéni tanmenet az ingyenes konzultáció alapján, mely elméleti és gyakorlati foglalkozás is lehet tudás szinttől függően
Stúdió használati díjat, vagy budapesten ingyenes kiszállást tartalmaz
Képelemzés
Szakmai tanácsok a fotózás közben és végeztével

Fotózás tanácsadással
(Haladó)

35000 Ft-tól
2 órás közös fotózás
Gyors Ellenőrző lista pdf dokumentum átadása
Egy választott témájú fotózás végig kísérése
Képelemzés
Szakmai vélemény a teljes fotózásról
Fotózás technikai finomítások