Mi mindent nyújt stúdiónk?

Budapest XI. kerületében található, a város egyik legnagyobb fotóstúdiója, a FullCreative Stúdió a legváltozatosabb díszletekkel és a legmagasabb technikai háttérrel biztosítja, hogy a fotózásaink nagy élménnyé váljanak és a készült fotók különlegesek és gyönyörűek legyenek.

A 200 négyzetméteres stúdióban a berendezett enteriőrökön kívül, hangulatos díszletek, kellékek és látványos tapéták, burkolatok sokasága található, így nagyon változatos fényképeket tudunk készíteni, akár még egy rövidebb fotózás alatt is.

Smink és öltöző szoba

Ahol nagyon kényelmesen lehet készülni a fotózásra, de az átöltözések során is privát teret biztosít és a hozott ruhák, kiegészítők is mindig kéznél vannak.

Prémium minőség

Budapest XI. kerületi fotóstúdiónk, otthonosra, kényelmesre és a legmagasabb minőségre lett kialakítva, ahol biztosan jól érezheted magadat.

Wifi

Stúdiónkban ingyenes internet hozzáférés is elérhető, így kényelmesen használható a világháló.

Kávé, Tea, Üdítők

A kényelmet tovább fokozhatjuk egy-egy finom Nespresso kávéval, vagy számos tea, illetve üdítő is rendelkezésre áll.

Spotify

A tökéletes hangulathoz a zene is hozzájárul és segít az oldódásban is, főleg hogy akár a Te kedvenc zenéid is szólhatnak.

Ingyenes parkolás

Az autóval érkezőknek nem kell aggódnia a parkolási miatt, hiszen az épülethez külön parkoló tartozik, ahol ingyenes parkolás van.

Magas technikai felszereltség

A prémium minőséget a legmagasabb szintű stúdiós és fotó technikai felszereléssel biztosítjuk, melyek használatával a természetes hatástól egészen a kreatív, művészi alkotásokig minden lehetséges.

Különböző díszletek

Legyen szó akár egyszínű hátterekről, vagy letisztult, minimál stílusról, a komplett enteriőrig, minden megtalálható stúdiónkban. Rengeteg textúra, egyedi kialakítású díszlet használható.

Kutyabarát hely

Nagyon szeretjük az állatokat, Mi magunk is Gazdik vagyunk, így bármikor örömmel látjuk a négylábúakat is stúdiónkban a fotózásokon. A kikötésünk: kutyusod legyen jól szocializált, ne legyen se agresszív, se viselkedésproblémás!

Stúdiónk

Budapest legváltozatosabb, kreatív, berendezett fotóstúdiója.Két, egymástól merőben eltérő, a Heuréka és a Lumen teremben készülhetnek fényképek.

A Heuréka terem fekvése és ablakai tökéletesek a gyönyörű természetes fények kihasználásához, ami utánozhatatlan hangulatot ad a fotókon. Ebben a teremben számos stílus megjelenik, a modern, elegáns nappalin át, a hangulatos függőszékes oszlopos részen keresztül a romantikus sarokig. Ezen felül a különböző három dimenziós burkolatok és bőr burkolatok is gyönyörűek, de ebben a teremben még nagyon kreatív és egyedi kialakítású díszletek is helyet kaptak, mint például a két darab folyosó hatású tapétás részek, melyek fotókon nagyon hangulatosak, de van egy komplett zuhanyzós sarok is a divatfotókhoz, vagy igényes glamour fotókohoz.

Lumen termünkben nincsenek ablakok, ami a teljes kontroll és hatáskeltés lehetőségét nyújtja, hiszen mindent kedvünk szerint alakíthatunk. Mindezt kihasználva olyan, máshol nem látható díszleteket alkottunk meg, melyekben a díszlet részét képező lámpák és világítást tartalmazó berendezések teljesen részesei lesznek a fotók hangulatának. A Lumen terem is nagyon változatos, hiszen 7 egymástól merőben eltérő burkolattal borított és berendezett részt tartalmaz, rengeteg kiegészítővel, kisbútorral. Ez a terem főként üzleti fotók készítésében verhetetlen, de modern divat vagy vagányabb portré és portfólió fotók is készíthetőek benne.

Heuréka Terem

120 négyzetméteres, napfényes terem
14 különböző hangulattal és díszlettel!Lumen Terem

Tökéletesre hangolt, műfényes terem
7 különböző textúrával és díszlettel!Smink szoba

A kényelmes készülődésért!

A fotóstúdió smink szobája nagy segítség a nyugodt és kényelmes felkészülésre, de a hozott kiegészítők és ruhák lepakolására is praktikus ez a helyiség.
Két külön asztal van felkészítve a szükség esetén párhuzamosan zajló sminkeléshez, a frizurák pedig akár a teljes alakos tükör előtt is tudnak készülni.

Nézz körül stúdiónkban

Nagyon jól éreztem magam és sokat segítettetek abban, hogy ne feszengjek a kamera előtt, így könnyű végigmosolyogni a fotózást. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok, fantasztikusak lettek a képek!

Rebeka

Igazán szépek és ízlésesek lettek a képek! A fotózáson nagyon jól szórakoztam, lenyűgözött a lelkesedésetek, a végeredmény pedig még jobban is sikerült.

Edina

Köszönjük a gyönyörű képeket! A stilus, a színek, a beállítások, minden ahogy azt megálmodtuk. Nem is találhattunk volna Nálatok jobb csapatot! Felejthetetlen ,vidám nap volt.

Zamfira és Mózes

Néhány kedvenc képünk fotózásainkból