Családokat fotózunk,
kreativitással és szenvedéllyel

Babafotózás
Keresztelő fotózás
Családi ünnep fotózás
Családi fotózás Budapest

Családi fotózás több mint 12 év tapasztalatával, prémium minőségben napfény stúdióban, több választható berendezett teremben vagy otthonotokban, kültéren, egyéb helyszíneken professzionális felszereléssel. Családi fotózás alkalmával legfontosabb számunkra a jó hangulat és ezáltal az oldott légkör, hogy a fotózáson mindenki jól érezze magát és így a fotók is természetesek, őszinték, vidámak legyenek.
Hogyan zajlik a családi fotózás?

01
Szervezés

Fotózás időpont egyeztetés, tervezés és felkészülés.

02
Fotózás

Átfogó és nagyon változatos Családi fotózás.

03
Utómunka

Digitális alapkorrekciók és precíz retusálás elvégzése.

04
Átadás

Végső formátumú fényképek átadása rövid határidővel.

Korábban készült családi fotózás képeink.


Miért válassz minket?

Több száz családi fotózás van már a hátunk mögött, így nem kell aggódnod, hiszen pontosan tudjuk, hogyan segíthetünk és készíthetünk őszinte és természetes családi képeket, mely beállítások a legelőnyösebbek és egyben kényelmesek is.

Szeretjük az ötleteket megvalósítani, de örömmel segítünk a teljes családi fotózás kitalálásában is. :)
Fotózás a megfelelő helyszíneken

A legtöbb fotózás az Madison Stúdió berendezett termeiben történik, de kültéren és bármely egyéb helyszíneken is van lehetőség a fotózásra. Segítünk választani!

Stábmunka

Minden családi fotózás alkalmával ketten vagyunk jelen és vagy mindketten fotózunk, vagy segítjük egymást, ügyelünk minden részletre és segítünk a tökéletes pózok, beállítások megtalálásban.

Azonnal látható képek

Akár stúdióban, akár más helyszínen zajlik a családi fotózás azonnal visszanézhetőek a képek nagy kijelzőkön, így tökéletesre hangolhatjuk a beállításokat és biztosan megalkotjuk kedvenc fotóitokat.

Prémium minőség

Szakmánk részét képezi a technikai felszerelés is, melyben nem szeretjük a kompromisszumokat, így családi fotózás alkalmával csakis a magas, prémium minőségre számítahtsz Nálunk.

Gyors átadási idő

Nálunk nem kell sokat várnod a képekre, mindig arra törekszünk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt át tudjuk adni a kidolgozott képeket.

Megelégedettségi garancia

Velünk biztosra mehettek, hiszen csak akkor kell fizetnetek, ha tetszenek a fotózáson készült képek, ez a Mi megelégedettségi garanciánk számotokra.

Családi fotózás
közös élmény fényképeken megörökítve

Milyen képeket készítünk?

Minden családi fotózás alkalmával célunk a legtökéletesebb végeredmény, csodás fotók, melyek nem csupán látványosak, de őszinték, vidámak, természetesek.

Közös családi fotók

Képek, melyeken a család összes tagja szerepel. Ezek azok a fotók, amik a legjobban hiányozni szoktak a családi albumokból, hiszen valaki mindig lemarad a csoportképekről, ezért ezek a beállítások minden családi fotózás fontos elemei.

Különböző beállításokat is kipróbálunk, ha pedig többen érkeztek a családból, akkor kisebb csoportkép variációk is lehetségesek.

Külön a szülőkkel vagy csak a gyerekek együtt

A családi fotózás alkalmával készíthetünk olyan képeket is, melyeken az egyik szülő szerepel a gyermekkel, vagy ha több gyermek van akkor szerepelhetnek csak ők egy-egy fotón, sőt akár csak a szülők is lehetnek közös páros képen, ez is sok esetben hiánycikk a családoknál. :)
Tehát mindenféle variáció lehetséges.

Gyerek vagy Baba fotók

Minden családi fotózás főszereplői a gyerekek, így természetesen Róluk is készítünk különféle fényképeket, akár játék közbeni spontán pillanatokat elcsípve, akár kicsit jobban beállítva, vagy akár komplett díszlet használatával.
Különböző családi fotózás csomagunk közül választhatsz és egyedi igényeiddel is nyugodtan kereshetsz Minket!


Mi fér bele egy családi fotózás alkalmával?

A családi fotózásokon nagyon változatos képek készülnek. Igyekszünk minden variációt és ötletet megvalósítani.
Az alábbi videókban a két legkedveltebb fotózás csomagunkból mutatunk meg egy-egy teljes képanyagot példaként, melyből látható milyen változatos, vidám és magas minőségű képek készülnek.

Mini családi fotózás csomag (45,000 Ft)
A mini családi fotózás az egyik nagyon kedvelt csomagunk. Ezeken az alkalmakon egy öltözetben és az Madison Stúdió egy választott termében készítjük el a családi fotókat különböző beállításokkal.
Példa, hogy a mini fotózás csomagunkat választva mi minden fér bele a fotózásba:

Normál családi fotózás csomag (68,000 Ft)
A legátfogóbb, legváltozatosabb fényképek készülnek akár két különböző öltözetben, sok különböző beállítással az Madison Stúdió egy tetszőlegesen választott termében.
Példa, hogy a családi fotózás csomagunkat választva mi minden fér bele a fotózásba:


Sikerült elérnetek a gyerekeknél azt, amit kevés fotósnak, hogy felszabadultan partnerek legyenek a fotózás alatt. Élveztük az egész fotózást az elejétől a végéig. Nagyon rokonszenves, profi csapat vagytok, tényleg szép munkát végeztek és gyorsan.

Hajnalka

Két kisgyermek édesanyjaként fel voltam készülve hogy nem lesz egyszerű mutatvány! :-) Főleg, hogy ez volt az első ilyen fotózásunk! Már a megérkezésünkkor meglepődve tapasztaltam ,hogy milyen felszabadultan vidáman jártak körbe mindent.... fedezték fel a stúdiót! Köszönhető Nektek a kedves közvetlen barátságos fogadtatásnak! Az első pillanattól kezdve nagyon jól érezték magukat és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a végeredmény a csodás fotók!

Farkas család

Fotózás során a legfontosabb számomra az volt, hogy kisfiam jól érezze magát és természetesen ez a képeken is tükröződjön. Ezt maximálisan megkaptam. Végig a rugalmasság, kedvesség és a kicsire való odafigyelés jellemezte a fotózást. Köszönöm, hogy segítettetek megörökíteni a manó-korszakunk ezen szakaszát!

Brigi

Nagyon jól éreztük magunkat a fotózáson, nagyon jó csapat vagytok, főleg, hogy megbirkóztatok, a kicsit sem egyszerű családommal. :) Ez már a 3. fotózásom volt veletek, és biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó. Nagyon jó mindig a hangulat nálatok,kedvesek! A gyerekek azt mondták, hogy szeretnének minden hónapban jönni hozzátok, sőt akár minden nap, ha lehetne! :)

Kriszti

Mi mindenre használhatod családi fotózás szolgáltatásunkat?

Közös családi képekhez

Minőségi, de őszinte vidám családi fotók, amin minden családtag szerepel különféle beállításban, a gyerekekről pedig külön képek is készülnek.

Születésnap alkalmából

A gyermekek születésnapja mindig fontos mérföldkő, melyet érdemes megörökíteni, akár erre kitalált és felépített díszletben, akár torta maszatolással.

Ajándékba adott családi fotózás

Egy ajándék, ami mindig beválik, hiszen minden család számára értékesek a közös fotók és a gyermekekről készült különleges fénnyképek.

Keresztelő megörökítésére

Egy emlékezetes és nagy esemény a családok életében, melynek fotózása igazi szakértelmet kíván és megismételhetetlen pillanatokat örkítenek meg ezek a fotók..

Barbara és Barnabás
A fotós stábod

Hello!

Mi vagyunk az Artbalance vezetői és fotósai.
Munkánk egyben hobbink és szenvedélyünk is.

Több mint 12 éve alkotunk együtt, rengeteg családi fotózás van már a hátunk mögött, így nagy szakmai tapasztalatunk van ezen a területen. Tudjuk mitől lesz szuper a családi fotózás, miként érezheti mindenki legjobban magát a velünk töltött idő alatt, hogyan érhetjük, el a gyermekeknél az oldódást, mely az őszinte képek alapjai. Maximalisták vagyunk, így minden alkalommal a legjobbra törekszünk. :)

Rólunk Mondták

Vélemények, Google értékeléseink

ÿdi㰐ف