Barbara és Barnabás
A fotós stábod

Hello!

Mi vagyunk az Artbalance stúdió vezetői és fotósai.
Munkánk egyben hobbink és szenvedélyünk is.

Több mint 10 éve alkotunk együtt, csapatunk így kivételesen rutinos, munka stílusunk pedig tökéletesre hangolt. Nagy állatbarátok vagyunk, több kutyánk is van akiket befogadtunk, vagy Mi magunk mentettünk. Mind más és más egyéniség és sokat tanultunk és tanulunk Tőlük. Minden percet örömmel töltünk kutyusokkal, ezért fotózni is nagyon szeretjük Őket. :)

Miért válassz minket?

Mi magunk is gyakorlott Gazdik vagyunk és sokat foglalkozunk velük, járunk sokféle kutyás foglalkozásra, oktatásra, kirándulásra, így nagyon jól megértjük egymást más Gazdikkal és kutyusokkal egyaránt. :)
Professzionális stúdió

Budapest XI. kerületében található nagy alapterületű stúdiónk a legmagasabb minőséget képviseli, rengeteg díszlettel, kellékekkel, változatos burkolatokkal. A kényelem is fontos szempont, hogy mindenki jól érezze magát.

Azonnal látható képek

Akár stúdióban, akár más helyszínen alkotunk azonnal visszanézhetőek a képek nagy kijelzőkön, így biztosan megalkotjuk a megálmodott fotókat.

Profi csapatmunka

A kutya fotózás alkalmával ketten dolgozunk eyütt, így egyikünk a beállításokban és a kutya figyelmének megtartásában segít, míg másikunk elcsípi a legkedvesebb pillanatokat.

Prémium minőség

Szakmánk részét képezi a technikai felszerelés is, melyben nem szeretjük a kompromisszumokat, így csakis a magas, prémium minőségre számítahtsz Nálunk.

Gyors átadási idő

Nálunk nem kell sokat várnod a képekre, mindig arra törekszünk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt át tudjuk adni a kidolgozott képeket.

Megelégedettségi garancia

Velünk biztosra mehetsz, nem kérünk előleget, sőt csak akkor kell fizetned, ha tetszenek a készült képek, ez a Mi megelégedettségi garanciánk számodra.

Fényképeket készítünk
kreativitással és szenvedéllyel

Kutya fotózás

Milyen képek készülhetnek?

Portré képek

A kutyusok nagyon jól mutatnak a statikusabb, ülő vagy akár fekvő pózokban és ez sok lehetőséget ad a gyönyörű fotók megalkotására. Stúdióban történő fotózáskor még a fény beállításokkal is sokat játszhatunk.

Gazdis képek

A gazdival készült képek vidám, természetes fotók, melyen a különleges kapcsolat is nagyon jól érződik, így igazán értékesek ezek a felvételek.

Dinamikus képek

Bár sokszor nem könnyű elcsípni a kutyusok mozgását, de Mi mégis szeretjük az ilyen jellegű fotókat is elkészíteni, mert itt nagyon elevenek és igazán önmaguk. Készülhetnek ilyen képek játék közben, trükkök bemutatás közben vagy éppen sportolás közben is.

Számos kutya fotózás csomagunk közül választhatsz és egyedi igényeiddel is nyugodtan kereshetsz Minket!Szeretjük a kutyákat
és örömmel fotózzuk őket.

Fontos a saját és mindenki más egészsége számunkra! Vigyázzunk egymásra!

Nincs fontosabb az egészségnél és ezt a vírushelyzet mindannyiunkban nyomatékosította. Mi is komolyan vesszük a védekezést és mindent megteszünk azért, hogy a fotózás, ami alapvetően egy nagyon jó élmény egyben biztonságos és megnyugtató legyen mindenkinek.

Artbalance csapata
Milyen óvintézkedések vannak a vírushelyzet miatt a fotózásokon?
  • Természetesen a fotózás teljes ideje alatt és a stúdióban egész nap maszkot viselünk • A fotózás során szerencsére tudjuk kerülni a személyes kontaktust • A fényképek messzebbről készülnek mint másfél méter, tudjuk tartani a távolságot • A tisztaság elsődleges, stúdiónkat minden fotózás után fertőtlenítjük.

Néhány kedvenc képünk fotózásainkból