Barbara és Barnabás
A fotós stábod

Hello!

Mi vagyunk az Artbalance stúdió vezetői és fotósai.
Munkánk egyben hobbink és szenvedélyünk is.

Több mint 12 éve alkotunk együtt, csapatunk így kivételesen rutinos, munka stílusunk pedig tökéletesre hangolt. Nagy állatbarátok vagyunk, több kutyánk is van akiket befogadtunk, vagy Mi magunk mentettünk. Mind más és más egyéniség és sokat tanultunk és tanulunk Tőlük. Minden percet örömmel töltünk kutyusokkal, ezért fotózni is nagyon szeretjük Őket. :)

Miért válassz minket?

Mi magunk is gyakorlott Gazdik vagyunk és sokat foglalkozunk velük, járunk sokféle kutyás foglalkozásra, oktatásra, kirándulásra, így nagyon jól megértjük egymást más Gazdikkal és kutyusokkal egyaránt. :)
Fotózás a megfelelő helyszíneken

A fotózások történhetnek letisztult, minimalista stúdióban vagy épp berendezett stúdióban, de kültéren és bármely egyéb helyszíneken is. Segítünk választani!

Azonnal látható képek

Akár stúdióban, akár más helyszínen alkotunk azonnal visszanézhetőek a képek nagy kijelzőkön, így biztosan megalkotjuk a megálmodott fotókat.

Profi csapatmunka

A kutya fotózás alkalmával ketten dolgozunk eyütt, így egyikünk a beállításokban és a kutya figyelmének megtartásában segít, míg másikunk elcsípi a legkedvesebb pillanatokat.

Prémium minőség

Szakmánk részét képezi a technikai felszerelés is, melyben nem szeretjük a kompromisszumokat, így csakis a magas, prémium minőségre számítahtsz Nálunk.

Gyors átadási idő

Nálunk nem kell sokat várnod a képekre, mindig arra törekszünk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt át tudjuk adni a kidolgozott képeket.

Megelégedettségi garancia

Velünk biztosra mehetsz, nem kérünk előleget, sőt csak akkor kell fizetned, ha tetszenek a készült képek, ez a Mi megelégedettségi garanciánk számodra.

Fényképeket készítünk
kreativitással és szenvedéllyel

Kutya fotózás

Milyen képek készülhetnek?

Portré képek

A kutyusok nagyon jól mutatnak a statikusabb, ülő vagy akár fekvő pózokban és ez sok lehetőséget ad a gyönyörű fotók megalkotására. Stúdióban történő fotózáskor még a fény beállításokkal is sokat játszhatunk.

Gazdis képek

A gazdival készült képek vidám, természetes fotók, melyen a különleges kapcsolat is nagyon jól érződik, így igazán értékesek ezek a felvételek.

Dinamikus képek

Bár sokszor nem könnyű elcsípni a kutyusok mozgását, de Mi mégis szeretjük az ilyen jellegű fotókat is elkészíteni, mert itt nagyon elevenek és igazán önmaguk. Készülhetnek ilyen képek játék közben, trükkök bemutatás közben vagy éppen sportolás közben is.

Számos kutya fotózás csomagunk közül választhatsz és egyedi igényeiddel is nyugodtan kereshetsz Minket!Szeretjük a kutyákat
és örömmel fotózzuk őket.

Rólunk Mondták

Vélemények, Google értékeléseink

Néhány kedvenc képünk fotózásainkból