Kutyafotózás

szenvedéllyel és szakértelemmel

Üdvözlünk az oldalunkon!

Ismerj meg Minket!

Hello! Mi vagyunk Barbara és Barnabás, kutyafotósok, kutyaoktatók, kutyaimádók! :)

12 éve foglalkozunk professzionális fotózással, a fotózás számunkra nem csak hobbi, hanem hivatás. Több ezer fotózással a hátunk mögött bátran mondhatjuk, hogy mindenre felkészült és nagyon tapasztalt páros vagyunk és végtelenül maximalisták, így minden egyes fotózáson a legtökéletesebb eredmény a célunk.

Imádjuk az állatokat, jelenleg is 5 kutyánk van. A kutyákkal töltött idő számunkra a teljes kikapcsolódást jelenti. Kutyaoktatókként is aktívan tevékenykedünk, rengeteg időt töltünk kutyusokkal és gazdáikkal különféle tanfolyamokon és foglalkozásokon, a kutyázás életünk nagyon fotnos részévé vált és ezzel együtt a kutyafotózás igazi szenvedélyünkké.

Hogyan dolgozunk?

Különleges csapat a miénk, hiszen nem csak két nagyon összeszokott fotós vagyunk, hanem egyben házaspárok, gazdik, kutyaoktatók, így minden adott a tökéletességhez!

Jól ismerjük és megértjük a kutyákat és általában nagyon gyorsan megszeretnek minket és szívesen együttműködnek a fotózásokon, hogy különleges képek készüljenek róluk. :)

Miért válassz Minket?

Rengeteg tapasztalat és fotózás van a hátunk mögött és végtelenül maximalisták vagyunk, nem elékszünk meg a középszerűséggel.
Mire számíthaszt Nálunk?

  • Összehangolt stábmunkára
  • Prémium minőségre
  • Szakértelemre
  • Sok-sok türelemre és mosolyra
  • Rövid leadási határidőre

Erősségeink

  • Stúdió fotózás és stúdióvilágítás

  • Kültéri fotózás

  • Pózok és beállítások

  • Utómunka, retusálás

Fótóink

Pár kedvenc képünk az elmúlt évek számtalan kutyafotózásaiból

Mire számíthatsz Tőlünk?

Két mosolygós, szakmailag mindenre felkészült és abszolút kutyabarát pároson túl? :)
Az alábbiakra bizotsan:
Fotózás a megfelelő helyszíneken

A fotózások történhetnek letisztult, minimalista stúdióban vagy épp berendezett stúdióban, de kültéren és bármely egyéb helyszíneken is. Segítünk választani!

Azonnal látható képek

Akár stúdióban, akár más helyszínen alkotunk azonnal visszanézhetőek a képek nagy kijelzőkön, így biztosan megalkotjuk a megálmodott fotókat.

Profi csapatmunka

A kutya fotózás alkalmával ketten dolgozunk eyütt, így egyikünk a beállításokban és a kutya figyelmének megtartásában segít, míg másikunk elcsípi a legkedvesebb pillanatokat.

Prémium minőség

Szakmánk részét képezi a technikai felszerelés is, melyben nem szeretjük a kompromisszumokat, így csakis a magas, prémium minőségre számítahtsz Nálunk.

Gyors átadási idő

Nálunk nem kell sokat várnod a képekre, mindig arra törekszünk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt át tudjuk adni a kidolgozott képeket.

Megelégedettségi garancia

Velünk biztosra mehetsz, hiszen csak akkor kell fizetned, ha tetszenek a készült képek, ez a Mi megelégedettségi garanciánk számodra.

Több kutyafotózás csomagunk közül választhatsz!

Fényképeket készítünk
kreativitással és szenvedéllyel

Rólunk Mondták

Vélemények, Google értékeléseink