Barbara és Barnabás
A fotós stábod

Hello!

Mi vagyunk az Artbalance stúdió vezetői és fotósai.
Munkánk egyben hobbink és szenvedélyünk is.

Több mint 12 éve alkotunk együtt, csapatunk így kivételesen rutinos, munka stílusunk pedig tökéletesre hangolt.Tudjuk mire van szükség egy tökéletes kismama fotózáshoz, miként érezheti mindenki legjobban magát a velünk töltött idő alatt és miként születhetnek meg a legkülönlegesebb kismama fotók. Maximalisták vagyunk, így minden napunkon a legjobbra törekszünk. :)

Miért válassz minket?

Főként emberek, családok fotózására specializálódtunk és legtöbbször olyanok állnak kameránk előtt, akik még nem jártak fotózáson, ahogy ez kismama fotózás alkalmával is sok esetben előfordul, így nem kell aggódnod, hiszen pontosan tudjuk hogyan tudunk segíteni az oldódásba, a legjobb beállítások megtalálásában.
Fotózás a megfelelő helyszíneken

A fotózások történhetnek letisztult, minimalista stúdióban vagy épp berendezett stúdióban, de kültéren és bármely egyéb helyszíneken is. Segítünk választani!

Azonnal látható képek

Akár stúdióban, akár más helyszínen alkotunk azonnal visszanézhetőek a képek nagy kijelzőkön, így tökéletesre hangolhatjuk a beállításokat és biztosan megalkotjuk kedvenc fotóidat.

Profi stáb, smink, frizura készítés

Stábunkat kedves és nagyon profi sminkes, fodrász is erősíti, ráadásul legtöbb kismama fotózás csomagunkhoz alapáron jár a smink és frizura készítés is.

Prémium minőség

Szakmánk részét képezi a technikai felszerelés is, melyben nem szeretjük a kompromisszumokat, így csakis a magas, prémium minőségre számítahtsz Nálunk.

Gyors átadási idő

Nálunk nem kell sokat várnod a képekre, mindig arra törekszünk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt át tudjuk adni a kidolgozott képeket.

Megelégedettségi garancia

Velünk biztosra mehetsz, nem kérünk előleget, sőt csak akkor kell fizetned, ha tetszenek a készült képek, ez a Mi megelégedettségi garanciánk számodra.

Fényképeket készítünk
kreativitással és szenvedéllyel

Kismama fotózás

Milyen képanyagokat készítünk?

Vidám, természetes Kismama fotók

A kismama fotózás alkalmával szívesen készítünk több sorozatot, különböző öltözetekben és háttér használatával, hogy változatos képanyag születhessen. Szívesen alkotunk stúdiónkban, de örömmel megyünk kültérre is, vagy más helyszínre.

Művészi Kismama fotók

A természetes és őszinte fényképeken kívül kismama fotózás alkalmával lehetőség van különleges fotótechnikai trükkökre, sokat játszhatunk a fényekkel és izgalmas hangulatú, de nagyon beszédes képeket alkothatunk.

Hóról-hóra Kismama fotók

Egyre kedveltebb és népszerűbb, hogy az áldott állapotot már hamar elkezdjük fotózni és egy adott kiválasztott pózban minden hónapban készítünk egy-egy újabb képet, melyek végül a Baba születésével összeállnak egy teljes sorozattá és egyetlen montázs képben mutatják meg ezt a különleges időszakot.

Közös fotók

A páros fotók is sok esetben nagyon fontos elemét képezik ezeknek a különleges fotózásoknak. Lehetnek vidám, játékos közös képek is, vagy ha nem az első gyermek érkezik a családba akkor be lehet vonni a Nagy Testvért is és családi kismama fotózás is lehetséges.

Számos Kismama fotózás csomagunk közül választhatsz és egyedi igényeiddel is nyugodtan kereshetsz Minket!Egyszer minden Nő életében eljön ez az áldott, csodás 9 hónap! ...és az, hogy ilyen csodás fotókkal marad meg számunkra, és a még meg nem született gyermekünknek, azt Nektek köszönhetjük! Nagyon élveztük a kismama fotózás minden percét, hogy szabad teret adtatok Nekünk, hogy minden olyan laza volt és feszengés nélkül elkészültek ezek a meghitt képek! :)

Laura

Ismételten csak köszönettel tartozunk a csodás képekért, és a remek hangulatért amit a fotózáson ismét tapasztaltunk. Természetesen nem volt véletlen, hogy második gyermekünk készülődése kapcsán is benneteket kérjünk meg a pocakos fotók elkészítésére, s talán magunk sem gondoltuk, hogy örökmozgó lányunkról is ilyen remek, és rengeteg türelemmel elkészült képeket fogtok készíteni! Nagyon szeretjük, hogy szabadon tudunk veletek ötletelni, s bármilyen kellékre, kívánságra nyitottak vagytok, így végül a fotózás alkalmával helyben alakulhat ki a képek végleges hangulata.

Évi

Szuperek a képek :) Köszönöm szépen a lehetőséget, jól éreztem magam. A fotózás elején izgultam egy kicsit, de a kellemes környezetnek és a jó hangulatnak köszönhetően hamar feloldódtam. A sminkbe teljesen belezúgtam,és a frizura is nagyon tetszett:)

Diána

Néhány kedvenc képünk fotózásainkból