Barbara és Barnabás
A fotós stábod

Hello!

Mi vagyunk az Artbalance stúdió vezetői és fotósai.
Munkánk egyben hobbink és szenvedélyünk is.

Több mint 12 éve alkotunk együtt, csapatunk így kivételesen rutinos. Rengeteg esküvői fotózás van már a hátunk mögött és mai napig az egyik kedvenc fotózási területünk. Tudjuk mire van szükség a nagy napon, hogy mindannyian jól érezzük magunkat és szinte észrevétlenül csípjünk el minden gyönyörű, megható és vicces pillanatot. Maximalisták vagyunk, így minden alkalmat egyediként kezeülnk és csakis a legjobbra törekszünk. :)

Miért válassz minket?

Stábunk sok esküvőn járt már az ország egész területén és a rengeteg tapasztalatunk tökéletesre hangolt alkotói folyamatot eredményezett. Nincs két egyforma esküvő, de mi szívesen alkalmazkodunk és szeretjük az ötleteket megvalósítani.
Esküvő fotózás Női és Férfi szemmel

Párosunk összehangolt munkája révén képes a maga teljességében megragadni minden részletet, a két beállításnak hála, pedig biztosan egyedi, igényeidre hangolt képekkel lepünk majd meg a Nagy Nap után.

Közös ötletelés és tökéletes felkészültség

Minden esküvőt részletekbe menő tervezés előz meg, közös terepbejárás, ötletelést követő rákészülés a Nagy Napra, hogy semmilyen meglepetés ne érjen.

Maximális technikai biztonság

Kétszeres mennyiségű, professzionális felszerelés, többszörös túlbiztosítással a technikai hibák lehetőségének minimalizálásáért és a prémium minőségben törtánő fotózásért.

Gyors átadási határidők

Az esküvő után a maximális munkaóra számot fektetjük a képek kidolgozásába, így akár már 10 nap múlva megnyitjuk a galériátokat, nem váratunk Titeket hónapokig.

Utómunka minden fotón

Csak tökéletes képeket adunk át, precíz utómunkát, retusálást követően. Minden fényképpel egyedileg foglalkozunk, hogy fotóitok gyönyörűek és hibátlanok legyenek.

Egyedi tervezésű fotókönyv

Ha szeretnétek minőségi fotókönyvet készítünk, melyet egyedileg szerkesztünk és formálunk, hogy álmaitok könyvét alkossuk meg.

Esküvőket fotózunk
kreativitással és szenvedéllyel

Esküvő fotózás

Milyen képeket készítünk?

Részletek

Sok apró részletre figyelünk az esküvő fotózás alkalmával, ilyenek például a gyűrűk, a virágcsokor, az ékszerek és kiegészítők, de az asztal vagy terem dekoráció is. Ezek a speciális képek a legapróbb részleteket is emlékekbe zárják.

Kreatív esküvői fotók

Gyönyörű fotók, melyek csak Rólatok szólnak! Ezek azok az esküvői fotók, melyek közül biztosan több is nagy kedvenc lesz, kikerül a polcokra, falra, fotókönyvbe. Szeretjük az érzelmes pillanatokat, de a viccelődésben, mókás beállításokban is biztosan partnerek leszünk! :)

Szertartáson készült képek

Mind polgári, mind egyházi szertartás alkalmával megismételhetetlen és életre szóló pillanatokat örökítünk meg több nézőpontból is.

Lakodalom és vacsora megörökítése

A családdal és barátokkal együtt töltött ünneplés sok vidám fotóra ad lehetőséget, mi pedig mindig igyekszünk ezeket a pillanatokat elcsípni és fotókba zárni.

Nincs két egyforma esküvő, ezért árajánlatunkat is mindig az egyedi igényekhez hangolva alakítjuk ki.Köszönjük a gyönyörű képeket! A stílus, a színek, a beállítások, minden ahogy azt megálmodtuk. Nem is találhattunk volna Nálatok jobb csapatot életünk nagy napjának a megörökítésére. Még az év legmelegebb, leghosszabb napja sem fogott ki rajtatok. Lestétek minden kívánságunk, fotóztatok az autóból menet közben kilógva , mászókára mászva.... Felejthetetlen ,vidám nap volt. Köszönjük!

Életünk egyik legfontosabb napját, annak minden jelentős pillanatát fényképeken őrizzük, melyeket nektek köszönhetünk. Ti láttátok a láthatatlant is! A képek minősége tökéletes, és minden fontos pillanatot megörökítenek. A kreatív fotózás helyszíneit, beállításait is tökéletesen, előre megtervezve, de ha kell profin rögtönözve oldottátok meg, ezáltal kihoztátok belőlünk is a maximumot. Meg voltunk illetődve mikor kézhez kaptuk munkátok eredményét. Ritkán fotóznak minket, de a közvetlen kapcsolat kialakultával az ilyen jellegű gátlások eltűntek, és a fotókon tudtuk magunkat adni, vagy talán nektek köszönhetően néha kicsit többet is.

Hamar kiismertetek minket és figyeltetek arra, amit kértünk. Mindig elérhetőek voltatok és gyors válaszokat kaptunk a kérdéseinkre, sőt nagyon proaktívak voltatok. A reggeli készülődéstől hajnalig nagyon profin olvadtatok bele a környezetbe: úgy terelgettetek minket és a vendégeket, hogy közben teljesen természetesek maradhattunk. Az összes fontos pillanat meg lett örökítve, nincs olyan emlékünk az estéről, amit ne láttunk volna viszont a fotókon.

Néhány kedvenc esküvői képünk


Rólunk Mondták

Vélemények, Google értékeléseink