Barbara és Barnabás
A fotós stábod

Hello!

Mi vagyunk az Artbalance stúdió vezetői és fotósai.
Munkánk egyben hobbink és szenvedélyünk is.

Több mint 12 éve alkotunk együtt, csapatunk így kivételesen rutinos, munka stílusunk pedig tökéletesre hangolt. Maximalisták vagyunk, így minden napunkon a legjobbra törekszünk. :)

Miért válassz minket?

Fotózás a megfelelő helyszíneken

A fotózások történhetnek letisztult, minimalista stúdióban vagy épp berendezett stúdióban, de kültéren és bármely egyéb helyszíneken is. Segítünk választani!

Azonnal látható képek

Akár stúdióban, akár más helyszínen dolgozunk azonnal visszanézhetőek a képek nagy kijelzőkön, így tökéletesre hangolhatjuk a beállításokat és biztosan megalkotjuk a legjobb fotókat.

Retusálás minden fotón

Termék fotózás alkalmával is fontos részét képezi munkánknak a precíz utómunka, hogy a végeredmény minden részletében hibátlan legyen.

Prémium minőség

Szakmánk részét képezi a technikai felszerelés is, melyben nem szeretjük a kompromisszumokat, így csakis a magas, prémium minőségre számítahtsz Nálunk.

Gyors átadási idő

Nálunk nem kell sokat várnod a képekre, mindig arra törekszünk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt át tudjuk adni a kidolgozott képeket.

Megelégedettségi garancia

Velünk biztosra mehetsz, nem kérünk előleget, sőt csak akkor kell fizetned, ha tetszenek a készült képek, ez a Mi megelégedettségi garanciánk.

A termék fotózások változatossága miatt díjazásunkat mindig egyedileg alakítjuk ki a pontos igényekhez igazítva.

Árajánlat
Kapcsolat


Fényképeket készítünk
kreativitással és modern látásmóddal

Néhány kép termék és étel fotózásainkból


Rólunk Mondták

Vélemények, Google értékeléseink