Gyakori kérdések

Az elmúlt 12 év tapasztalatai alapján összeírtuk a leggyakrabban felmerülő kérdésekre a válaszokat,
így reméljük segítségedre lesznek az alábbi információk.


Igen, hétvégén is dolgozunk, de ezek az időpontok jóval hamarabb elfogynak, illetve nehezebb rá a stábbal, bérelhető stúdiókkal időpontot összeegyeztetteni, így gyakran 4-5 hétre előre érdemes tervezni. Hétköznap esetén 1-1,5 hétre előre jellemzően mindig találunk megfelelő időpontokat. Fontos, hogy bár telefonon is lehet érdeklődni, de végleges időpont foglalásokat csak írásban tudunk fogadni és visszaigazolásunkat követően válnak biztosítottá.

A fotózásokon készült képeket minden esetben nagy felbontású digitális verzióban adjuk át, vízjel és tömörítés nélkül alapkorrekció és / vagy retusálás utómunkálatokat követően (választott szolgáltatás és csomag függvényében). Nyers, utómunka nélküli képanyagokat nem adunk át. Csomgaáraink papírképek készítését nem tartalmaznak.

Stábunknál készpénzes fizetésre van lehetőség a fizetés jellemzően a fotózás végeztével válik aktuálissá (kivéve ajándékkártya). Amennyiben több fotó kerül kiválasztásra vagy valamely okból nem tud megvalósulni a készpénzes fizetés átutalásos megoldást is fel tudunk ajánlani. Ajándékkártya vásárlása esetén szintén átutalással vagy személyes átvétel esetén készpénzben lehet fizetni.

Az átadásra kerülő fotók utómunkái időt vesznek igénybe, de minden esetben arra törekszünk, hogy ügyfeleink a lehető leghamarabb megkapják a képeket. Üzleti fotózások esetén ez jellemzően egy-két napot jelent, egyéb fotózásoknál pedig 10 napon belül lehet számítani a fotók megérkezésére.

A fotózásra saját öltözettel kell készülni. Természetesen egyedi kiegészítők vagy kellékek (lufik, torta, sporteszközök, hobbihoz tartozó kellékek vagy egyéb tematikus tárgyak) nyugodtan hozhatóak, melyek bevonhatóak az adott fotózásba és még személyesebbé, érdekesebbé tehetik a készült képeket.

Igen szükséges fizetni előleleget a foglaláskor. Az előleg jellemzően a kiválasztott stúdió bérleti díjának értéke. A foglalás csak abban az esetben jár vissza ha a fotózás lemondása nem ütközik a foglalt stúdió lemondási feltételeivel.

Amennyiben több öltözetes fotózási csomag kerül megrendelésre természetesen van lehetőség átöltözni. Ezt a stúdiókban könnyen meg lehet oldani. Egyszerűbb fotózásoknál egy blézer le vagy felvétele nem számít átöltözésnek.

Semmi akadálya, hogy kísérő is érkezzen a fotózásra, hiszen sok esetben segítség lehet az oldódásban illetve még kellemesebb élménnyé válhat a fotózás, sőt a képek válogatása közben is jól tud jönni a támogatás és a szavazat. :)

Amennyiben stúdiós fotózásról van szó, akkor a Madison Stúdió termeit javasoljuk.
Kültéri helyszínek kiválasztásában pedig örömmel segítünk, de más beltéri vagy otthoni helyszínre is szívesen megyünk.

Nagyon szeretjük az állatokat és örömmel látjuk a kis kedvenceket a fotózásokon is. Az általunk javasolt stúdiók mindegyike kisállatbarát, így lehet hozni a fotózásra őket is.

A fotózások alkalmával mosásra és vágásra nincs lehetőség, fodrászaink a frizura készítések alkalmával besütést, fonást, konty készítést és hasonló megoldásokat tudnak alkalmazni.

Amennyiben smink és / vagy frizura készítés is megrendelésre kerül a fotózáshoz, akkor stúdiók esetében vagy külön béreljük a sminkszobát vagy belekalkuláljuk az ott töltött időbe a haj és smink elkészülését is. Ezt minden esetben egyedileg egyeztetjük és a kezdési időpont is ennek megfelelően alakul.

Igen, van lehetőség bármely más helyszínen történő fotózásra, legyen az otthoni környezet vagy bármely más helyszín, park, erdő, város, iroda stb.
Több kültéri fotózás csomagunk is van, melyek már tartalmazzák a kiszállási díjat is Budapest területén, de vállalunk fotózást az egész országban egyedi megállapodás alapján.Egyéb felmerülő kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken
és Mi örömmel adunk tájékoztatást mindenről!

Rólunk Mondták

Vélemények, Google értékeléseink