Gyakori kérdések

Az elmúlt 10 év tapasztalatai alapján összeírtuk a leggyakrabban felmerülő kérdésekre a válaszokat,
így reméljük segítségedre lesznek az alábbi információk.


Természetesen nagyon elővigyázatosak vagyunk a vírushelyzet miatt és minden aktuális kormányrendeletet betartunk.
Stúdiónkat a szokásosnál is sűrűbben, minden fotózást követően alaposan takarítunk, a felületeket fertőtlenítjük és szellőzetetünk.
A fotózások során kerüljük az ügyfelekkel a testi kontaktust, maszkban dolgozunk és igyekszünk tartani a biztonságos távolságot, így azt gondoljuk nyugodtak lehetnek ez ügyben ügyfeleink.

Igen, hétvégén is dolgozunk, de ezek az időpontok jóval hamarabb elfogynak, így gyakran 4-5 hétre előre érdemes tervezni. Hétköznap esetén 1-1,5 hétre előre jellemzően mindig találunk megfelelő időpontokat. Fontos, hogy bár telefonon is lehet érdeklődni, de végleges időpont foglalásokat csak írásban tudunk fogadni és visszaigazolásunkat követően válnak biztosítottá.

A fotózásokon készült képeket minden esetben nagy felbontású digitális verzióban adjuk át, vízjel és tömörítés nélkül alapkorrekció és / vagy retusálás utómunkálatokat követően (választott szolgáltatás és csomag függvényében). Nyers, utómunka nélküli képanyagokat nem adunk át. Csomgaáraink papírképek készítését nem tartalmaznak.

Stábunknál készpénzes fizetésre van lehetőség a fizetés jellemzően a fotózás végeztével válik aktuálissá (kivéve ajándékkártya). Amennyiben több fotó kerül kiválasztásra vagy valamely okból nem tud megvalósulni a készpénzes fizetés átutalásos megoldást is fel tudunk ajánlani. Ajándékkártya vásárlása esetén szintén átutalással vagy személyes átvétel esetén készpénzben lehet fizetni.

Az átadásra kerülő fotók utómunkái időt vesznek igénybe, de minden esetben arra törekszünk, hogy ügyfeleink a lehető leghamarabb megkapják a képeket. Üzleti fotózások esetén ez jellemzően egy-két napot jelent, egyéb fotózásoknál pedig 10 napon belül lehet számítani a fotók megérkezésére.

A fotózásra saját öltözettel kell készülni, de alapvetően minden más rendelkezésre áll a stúdióban. Természetesen egyedi kiegészítők vagy kellékek (lufik, torta, sporteszközök, hobbihoz tartozó kellékek vagy egyéb tematikus tárgyak) nyugodtan hozhatóak, melyek bevonhatóak az adott fotózásba és még személyesebbé, érdekesebbé tehetik a készült képeket.

Nem szükséges előleget fizetni a fotózások megrendelésekor (kivéve esküvői felkérést követő szerződéskötés), de a foglalásokat írásban kérjük megerősíteni, melyek visszaigazolásunkkor válnak biztosítottá.

Igen van lehetőség az átöltözésre, hiszen stúdiónkban a felkészülésre fenntartott külön szoba ügyfeleink rendelkezésére áll, így biztosítva a kényelmet és a privát részt az öltözések, sminkelések és frizura készítések ideje alatt. Családok esetén pedig pelenkázót is biztosítunk a csöppségek öltöztetéséhez.

Semmi akadálya, hogy kísérő is érkezzen a fotózásra, hiszen sok esetben segítség lehet az oldódásban illetve még kellemesebb élménnyé válhat a fotózás, sőt a képek válogatása közben is jól tud jönni a támogatás és a szavazat. :)

Stúdiónk aktuális díszletei, hátterei minden esetben megtekinthető a stúdiónk menüpont alatt, így akár előre is lehet készülni a megfelelő öltözet kiválasztásával vagy ötleteléssel, de természetesen közvetlenül a fotózás előtt is el lehet dönteni milyen hangulatú fotókat készítsünk és ebben Mi is örömmel segítünk.

Nagyon szeretjük az állatokat és örömmel látjuk a kis kedvenceket a fotózásokon is. Stúdiónkban el lehet hozni őket is, akár külön fotózásra, akár közös képek készítéséhez.

A stúdiónkban mosásra és vágásra nincs lehetőség, fodrászaink a frizura készítések alkalmával besütést, fonást, konty készítést és hasonló megoldásokat tudnak alkalmazni. Egyedül férfiak esetén szokott előfordulni, hogy kis igazítást csinálnak a frizurájukban hajnyíró géppel vagy ollóval, amennyiben ez előre egyeztetésre került.

A fotózás kezdeti időpontjának megbeszélésekor mi belekalkuláljuk az esetleges smink és frizura készítési többlet időt, így emiatt nem kell korábban érkezni az előzőleg megbeszéltekhez képest.

Igen, van lehetőség bármely más helyszínen történő fotózásra, legyen az otthoni környezet vagy bármely más helyszín, park, erdő, város, iroda stb.
Több kültéri fotózás csomagunk is van, melyek már tartalmazzák a kiszállási díjat is Budapest területén, de vállalunk fotózást az egész országban egyedi megállapodás alapján.Egyéb felmerülő kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken
és Mi örömmel adunk tájékoztatást mindenről!