Fényképeket készítünk,
kreativitással és szenvedéllyel

Portré fotózás,
Portfólió fotózás
Glamour fotózás
Páros fotózás

Fotózásainkon több mint 12 év tapasztalatával, prémium minőségben alkotunk. Szeretjük a munkánkat ezért mindig vidáman telnek a fotózások és fontos számunkra, hogy mindenki jól érezze magát.
Hogyan zajlik egy fotózás?

01
Koncepció

Fotózás időpont egyeztetés, tervezés és felkészülés.

02
Fotózás

Átfogó és nagyon változatos fénykép állomány készítése.

03
Utómunka

Digitális alapkorrekciók és precíz retusálás elvégzése.

04
Átadás

Végső formátumú fényképek átadása rövid határidővel.

Fényképek korábbi fotózásainkból

Néhány kedvenc fotónk


Miért válassz minket?

Főként emberek, családok fotózására specializálódtunk és legtöbbször olyanok állnak kameránk előtt, akik még nem jártak fotózáson, így nem kell aggódnod, hiszen pontosan tudjuk hogyan tudunk segíteni az oldódásban, a legjobb beállítások megtalálásában.

Szeretjük az ötleteket megvalósítani, de örömmel segítünk a teljes fotózás kitalálásában és végigvezetésében is.
Fotózás a megfelelő helyszíneken

A legtöbb fotózás az Madison Stúdió berendezett termeiben történik, de kültéren és bármely egyéb helyszíneken is van lehetőség a fotózásra. Segítünk választani!

Azonnal látható képek

Akár stúdióban, akár más helyszínen alkotunk azonnal visszanézhetőek a képek nagy kijelzőkön, így tökéletesre hangolhatjuk a beállításokat és biztosan megalkotjuk kedvenc fotóidat.

Profi stáb, smink, frizura készítés

Stábunkat kedves és nagyon profi sminkesek, fodrászok is erősítik, hogy a legjobban mutathass a fotókon.

Prémium minőség

Szakmánk részét képezi a technikai felszerelés is, melyben nem szeretjük a kompromisszumokat, így csakis a magas, prémium minőségre számítahtsz Nálunk.

Gyors átadási idő

Nálunk nem kell sokat várnod a képekre, mindig arra törekszünk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt át tudjuk adni a kidolgozott képeket.

Megelégedettségi garancia

Velünk biztosra mehetsz, csak akkor kell fizetned, ha tetszenek a készült képek, ez a Mi megelégedettségi garanciánk számodra.

Hogyan zajlik egy portfóliófotózás?

Videónkban bepillantást engedünk a kulisszák mögé

Rólunk Mondták

Vélemények, Google értékeléseink

Milyen képeket készítünk?

Minden fotózás alkalmával célunk a legtökéletesebb végeredmény, csodás fotók, melyek nem csupán látványosak, de őszinték, természetesek és magával ragadóak is.

Portré képek

A közeli vagy fél alakos fényképek igazán magával ragadóak és sok esetben a kedvencek közé is sok bekerül közülük, így minden fotózáson különböző beállításokkal készítünk számos ilyen komponálású fotót.

Egész alakos képek

Az egész alakos képekben jóval nagyobb szerepet kap az öltözet és a póz is, de ettől lesznek nagyon hatásosak ezek a fotók. Ha csak nincs konkrét elképzelés jellemzően minden fotózáson kipróübáljuk a teljes alakos beállításokat is.

Stílusok és hangulatok

Amikor tudjuk, hogy milyen stílusú fotókat akarunk alkotni, annak megfelelő díszletet, beállítást választunk. A portfólió fotózás csomagok bármelyikében bármilyen stílusú képek készülhetnek például romantikus, természetes, üzleties, divatmagazinos vagy akár glamour, fehérneműs képek.

Mi fér bele egy fotózás alkalmával?

Szeretünk minél átfogóbb és teljesebb képanyagot készíteni.
Az alábbiakban pár fotózásunkon készült képanyagból mutatunk jó pár fotót példaként, hogy egy-egy fotózás alkalmával mennyire változatos és a legmagasabb minőségű képe készülnek.

Akár mini portré fotózást választasz, vagy az átfogóbb portfólió csoamgokat, glamour fotózást, kültéri fotózást, mi azon leszünk, hogy a legjobban kihasználjuk a lehetőségeket és minél többet kihozzunk a fotózásból

Mini portfólió fotózás csomag (45,000 Ft)
A mini portfólió fotózás az egyik nagyon kedvelt csomagunk, de az egy öltözetben történő, 30 perces fotózások alkalmával is minidig kipróbáluk több pózt és változatos képek készülnek.
Példa, hogy a mini fotózás csomagunkat választva mi minden fér bele a fotózásba:Portfólió fotózás és Glamour fotózás csomagok (65,000 Ft-tól)
Ezeken a fotózásokon a nagyszerű hangulat mellett számos, egymástól merőben különböző soroaztot készíthetünk, így a végeredmény olyan képanyag, melyekből kedvenceket választani szinte lehetetlen, hiszen csupa lenyűgöző, magával ragadó fotók készülnek.
Példa, hogy az átfogóbb portfólió csomagjainkat választva mi minden fér bele a fotózásba:Több portfólió fotózás csomagunk közül választhatsz
és egyedi igényeiddel is nyugodtan kereshetsz Minket!Nagyon jól éreztem magam és sokat segítettetek abban, hogy ne feszengjek a kamera előtt, így könnyű végigmosolyogni a fotózást. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok, fantasztikusak lettek a képek!

Rebeka

Igazán szépek és ízlésesek lettek a képek! A fotózáson nagyon jól szórakoztam, lenyűgözött a lelkesedésetek, a végeredmény pedig még jobban is sikerült.

Edina

Köszönjük a gyönyörű képeket! A stilus, a színek, a beállítások, minden ahogy azt megálmodtuk. Nem is találhattunk volna Nálatok jobb csapatot! Felejthetetlen ,vidám nap volt.

Zamfira és Mózes

Már régóta vágytam rá, hogy legyen néhány igazán jó képem, és nem csak a családi eseményeken elkapott kedves, de általában előnytelen pillanatok. A fotózásban mégsem a végeredmény tetszett a legjobban, hanem a stúdióban eltöltött néhány óra. Köszönöm nektek ezt a felejthetetlen, önbizalom-növelő élményt!

Zsuzsa

Kicsit izgatottan indultam hozzátok, de az izgalom gyorsan elmúlt. Hiszen egy profi csapattal találkoztam és kellemes környezetben voltam. Idáig nem szerettem, ha fényképeznek, de ez elmúlt. Nagyon jól éreztem magam Veletek a fotózás alatt. Két remek embert ismertem meg!

Rozália

Régóta vágytam már egy profi fotózásra, szuper szülinapi ajándék volt. Azt hiszem, nem volt könnyű dolgotok velem, de a végére csak sikerült kihozni belőlem is a lehető legtöbbet és a legmosolygósabb arcomat. Nagyon jól éreztem magamat nálatok az elejétől a végéig, sok kedvességet, türelmet és fáradhatatlanságot kaptam tőletek. Az egész rólam szólt, jó érzés volt. Köszönöm :)

Daniella

Nagyon jól éreztem magam veletek, csodálatos volt az egész nap. Annyit nevettünk és beszélgettünk, hogy teljesen úgy éreztem már régóta ismerlek titeket, és ez sokat segített abban, hogy ne izguljak annyira. Olyan élményeket és emlékeket kaptam tőletek, amikre szívesen gondolok vissza, és amikor megnézem a képeket mindig eszembejutnak.

Eszter

Habár picit izgultam a fotózás előtt, már az első percekben tettetek róla, hogy minden félelmem elszálljon:) Kevés ilyen kedves, nyitott emberrel találkozni, aki ráadásul profi abban, amit csinál. Köszönöm Nektek, hogy a formabontóbb bolondságokban is benne voltatok, nagyon jól éreztem magam:) A képek pedig... hát azokra egyelőre nincsenek szavaim, olyan csodaszépek lettek!

Orsi

Az a szívből jövő kedvesség, udvariasság és segítőkészség, ami mind Barbit, mind Barnabást jellemzi, szinte elmondhatatlan. Tökéletesen felszerelt stúdió várja a kedves ügyfeleket és mindenre felkészült és eltökélt profi páros, legyen bármi is a kérés. Minden részletre ügyelnek és finoman, szinte észrevétlenül terelik a fotóalanyt a megfelelő beállásba. Érdekes élmény volt számomra a fotózás, jó volt belátni a "kulisszák mögé". Köszönöm az elkötelezettségüket és mindent az ügyfélért szemléletüket!

Judit

Mi mindenre használhatod a portfólió fotózás szolgáltatásunkat?

Nincs két egyforma fotózás, ezért is szeretjük a munkánkat, minden alkalom izgalmas mindenki számára és a portfólió fotózás számos szuper dologra használható fel.
Íme néhány példa:

Önbizalom szerzésre

Sokan nem hiszik, hogy készülhet Róluk is nagyon jó fotó, erre szoktunk rácáfolni és az önbizalmat helyreállítani egy-egy fotózáson. :) Még soha nem volt olyan fotózásunk, melynek a végén ne mosolygó arcokat láttunk volna.

Születésnap alkalmával

Rendszeres, hogy születésnap alkalmából érkeznek hozzánk, megörökítve egy kerek életkort. Ezek a fényképek minidg értékesek lesznek és jó lesz visszanézni őket a fotózás élménye pedig már csak hab a tortán.

Ajándékba adott fotózás

Nagyon kedvelt ajándék és még sosem találkoztunk olyannal, aki nem örült volna Neki, még ha volt is egy kis félelme az egésszel kapcsolatban. :)
Szóval ez az ajándék mindig beválik.

Karrier vagy magánéleti célokra

Konkrét elképzelések is megvalósíthatóak a fotózások alkalmával. Ez lehet akár az üzleti életben, sajtóban, szakmai oldalakon történő megjelneés, vagy magánéletben például párkeresés céljából.

Kik Vagyunk?

Barbara és Barnabás
A fotós stábod

Hello!

Mi vagyunk az Artbalance fotósai.
Munkánk egyben hobbink és szenvedélyünk is.

Több mint 12 éve alkotunk együtt, csapatunk így kivételesen rutinos, munka stílusunk pedig tökéletesre hangolt. Tudjuk mire van szükség egy szuper fotózáshoz, miként érezheti mindenki legjobban magát a velünk töltött idő alatt és miként születhetnek meg a legkülönlegesebb fényképek. Maximalisták vagyunk, így minden napunkon a legjobbra törekszünk. :)

Rólunk Mondták

Vélemények, Google értékeléseink