Az Üzleti fotózás a szakterületünk!

Kreativitással, Szenvedéllyel, Maximalizmussal!

Önéletrajz fotózás,
Üzleti portré fotózás
Imázs fotózás
Enteriőr fotózás
Vállalati fotózás

Több mint 12 éve készítünk önéletrajz, üzleit és egyéb vállalati fotókat, így szakami tapasztalatunk kiemelkedő ezen a területen! Minden fotózás egyformán fontos és különleges számunkra! Maximalisták vagyunk és egyben nagyon igényesek a munkánkra, így a jó hangulaton kívül számunkra a legmagasabb minőség is elsődleges!
Hogyan zajlik egy fotózás?

01
Koncepció

Fotózás időpont egyeztetés, tervezés és szervezés.

02
Fotózás

Fénykép állomány készítése az egyedi igényekhez igazodva.

03
Utómunka

Digitális alapkorrekciók és precíz retusálás elvégzése.

04
Átadás

Végső formátumú fényképek átadása rövid határidővel.

Fényképek korábbi önéletrajz és üzleti fotózás munkáinkból


Miért válassz minket?

Több mint 12 éve fotózunk legfőképp üzleti témakörben. Az évek során dolgoztunk kis- és a legnagyobb vállalkozások számára egyaránt, így kimagasló szakmai tapasztalattal rendelkezünk.
Fotózás a megfelelő helyszíneken

A fotózás történhet professzionális stúdióban, de saját irodában, üzlethelyiségben vagy akár kültéren is. Segítünk választani!

Azonnal látható képek

Akár stúdióban, akár más helyszínen alkotunk azonnal visszanézhetőek a képek nagy kijelzőkön, így tökéletesre hangolhatjuk a beállításokat és biztosan megszületnek a tökéletes képanyagok.

Profi stáb, smink, frizura készítés

Stábunkat kedves és nagyon profi sminkesek, fodrászok is erősíti, akik stúdióban és más helyszínen is örömmel állnak rendelkezésre igény szerint.

Prémium minőség

Szakmánk részét képezi a technikai felszerelés is, melyben nem szeretjük a kompromisszumokat, így csakis felső kategóriás eszközökkel és prémium minőségben dolgozunk.

Gyors átadási idő

Nálunk nem kell sokat várni a képekre, mindig arra törekszünk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt át tudjuk adni a kidolgozott fotókat.

Megelégedettségi garancia

Velünk biztosra mehetsz, ha nem vagy elégedett a fotózáson a készült képekkel, akkor nem kell fizetned értük, ez a Mi megelégedettségi garanciánk.

Hogyan zajlik egy üzleti fotózás?

Videóinkban bepillantást engedünk a kulisszák mögé

Rólunk Mondták

Vélemények, Google értékeléseink

Üzleti fotózás

Milyen képanyagokat készítünk?

Minden Önéletrajz fotózás, Üzleti fotózás vagy bármely más vállalati fotózás alkalmával célunk a legtökéletesebb végeredmény, csodás fotók, melyek nem csupán látványosak, de magával ragadóak is és tökéletes első benyomást biztosítanak.

Önéletrajz képek

Egy tökéletes önéletrajz fotóval biztosíthatod szakmai önéletrajzodban az igényes, minőségi megjelenést és a tökéletes első benyomás erejét is.
Ezek a fotók Linkedin és egyéb szakmai oldalak profilképéhez is ideálisak.

Üzleti portré

Ha vállalkozásod weboldalán, közösségi oldalán, vagy kommunikációjában minőségi bemutatkozó fotóra van szükséged. Egy őszinte, a személyiségednek és céljaidnak egyaránt megfelelő összhatású portréfotó erejével a tökéletes első benyomás és hitelesség nem jelenthet problémát.

Business portfólió fotók

A letisztult, egyszínű üzleti porté fotókon kívül életképekkel, enteriőrben készült felvételekkel tehetőek még személyesebbé a legváltozatosabb üzleti célra használt képanyagok.

Vállalati portré képek

A vállalkozás vezetőiről, alkalmazottairól, munkatársairól készült egységes összhatású és minőségű fényképek igényességet és bizalmat keltenek a vállalkozással szemben és közelebb hozzák ügyfeleikhez.

Enteriőr képek, Vállalkozást bemutató fotók

Az irodát, telephelyet, üzlethelyiséget bemutató minőségi fényképek legalább olyan bizalmat ébresztenek a vállalkozásokkal szemben, mint a munkatársakról látahtó fotók.

Imázs fotók, szituációs fényképek

A csoport képek, munkavégzés közbeni pillanatképek, egyéb hagnulat fotók nagyszerűen bemutatják a vállalkozás működését és tevékenységét. Ezek a képanyagok a legváltozatosabb online és offline megjelenésre használhatóak fel.

Több üzleti és vállalati fotózás csomagunk közül választhatsz,
de egyedi igényeiddel is nyugodtan kereshetsz Minket!Mi mindenre használhatod a üzleti fotózás szolgáltatásunkat?

Minden vállalkozás kommunikációjában, marketingjében manapság elengedhetetlenek a minőségi fényképek. Az üzleti fotózás anyagai számos dologra használhatóak fel.
Íme néhány példa:

Profi üzleti portré

Egy nagyszerű portré fotóval könnyedén lehet élni a tökéletes első benyomás erejével, azonnali bizalmat kelt és megalapozza a személyes kapcsolatokat.

Munkatársak bemutatása

A modern üzleti életben a személyesség egyre nagyobb szerepet kap, az ügyfelek örülnek, ha láthatják kikkel állnak kapcsolatban, így a munkatársakat bemutató fotók fontos szerepet tölthetnek be.

Iroda, üzlethelyiség, telephely megjelenítése

Mindenki sokkal szívesebben indul el, ha tudja hova is fog érkezni, mire számíthat és ebben pár minőségi enteriőr vagy üzlethelyiség, telephely fénykép sokat segít és minőségi érzetet kelt.

Imázs, reklám fotók

Minden vállalkozás számára elengedhetetlen a jó reklám, melyhez magával ragadó, hiteles és egyedi képanyagokra is szükség van, melyek széleskörben felhasználhatóak.

ismerj meg Minket!

Hello! Mi vagyunk Barbara és Barnabás!

12 éve foglalkozunk professzionális fotózással, a fotózás számunkra nem csak hobbi, hanem hivatás. Több ezer fotózással a hátunk mögött bátran mondhatjuk, hogy mindenre felkészült és nagyon tapasztalt páros vagyunk. Maximalizmusunk minden egyes fotózáson a legtökéletesebb eredményre ösztönöz minket és a folyamatos fejlődésre, így sosem unjuk meg a munkánkat.

Tudjuk mire van szükség a kiváló önéletrajz, üzleti vagy bármely vállalati fotóhoz, miként érezheti mindenki legjobban magát a velünk töltött idő alatt és miként születhetnek meg a legtökéletesebb fényképek.

Hogyan dolgozunk?

Szeretjük ha nagyon oldott hangulatúak, könnyedek a fotózások, hiszen sokak számára a fotózás nem a legkomfortosabb dolog.

Igyekszünk minél nyitottabbá tenni a teljes fotózást, így részletes információkat adunk már a szervezés alatt és a fotózás közben is megmutatjuk mi történik és éppen milyen fotók készülnek.

Miért válassz Minket?

Rengeteg tapasztalat és fotózás van a hátunk mögött és végtelenül maximalisták vagyunk, nem elékszünk meg a középszerűséggel.
Mire számíthaszt Nálunk?

  • Összehangolt stábmunkára
  • Prémium minőségre
  • Szakértelemre
  • Sok-sok türelemre és mosolyra
  • Rövid leadási határidőre

Erősségeink

  • Stúdió fotózás és stúdióvilágítás

  • Kültéri fotózás

  • Pózok és beállítások

  • Utómunka, retusálás

Akik már Minket választottak

És még sokan mások...